Mid Friesland Advies viert haar 2-jarig bestaan!

Na mijn studie Marketing in Groningen ben ik ruim 25  jaar geleden begonnen als financieel adviseur en heb ik bij verschillende banken gewerkt, waaronder ING Bank, Rabobank en Friesland Bank. Inmiddels woon ik al 15 jaar in Joure met mijn vrouw en dochter. Hier heb ik mijn eigen onafhankelijk hypotheekadvies kantoor opgericht: Mid Friesland Advies.

De afgelopen 2 jaar zijn voorbij gevlogen en ik ben ontzettend trots op wat ik met Mid Friesland Advies hebben bereikt. Ik heb veel klanten kunnen helpen bij het realiseren van hun hypotheek vragen en het kopen van hun droomwoning. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen en hen te laten zien dat financiën niet eng hoeven te zijn.

Als zelfstandig ondernemer heb ik ook de afgelopen 5 jaar veel geleerd en ervaren. Het is soms spannend om je eigen bedrijf te runnen, maar het geeft ook veel vrijheid en flexibiliteit. Ik kan mijn werk indelen op een manier die bij mij past en dat maakt het werk nog leuker. Ook kan ik mijn klanten helpen met persoonlijk en onafhankelijk advies. Hierdoor hebben mijn klanten altijd een passend hypotheek.

Ik wil graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren vertrouwen heeft gehad in mij en Mid Friesland Advies. Zonder jullie hadden we niet gestaan waar we nu staan. Ik kijk uit naar de komende jaren en hoop nog veel mensen te kunnen helpen met de financiering van hun droomwoning.

Op naar nog vele jaren van succesvolle samenwerkingen en mooie financiële resultaten! ??

Contact

Linkedin