Hypotheek meenemen naar je nieuwe woning.

Heb jij plannen om te verhuizen en heb je nog een voordelige rente bij je huidige hypotheek? Dan wil je de rente natuurlijk meenemen naar je nieuwe woning! Bij de meeste geldverstrekkers kan je dan gebruik maken van een verhuisregeling voor je hypotheek. 

 

Met een verhuisregeling kun je de huidige hypotheek meenemen naar je nieuwe woning. Je houdt hierbij dezelfde rente die je had toen je jouw hypotheek afsloot (eventueel met een nieuwe risico opslag). Dit kan veel voordeel bieden nu de hypotheekrente de afgelopen periode is gestegen. Vooral als je een langere rentevast periode hebt afgesproken. 

 

De mogelijkheden om je hypotheekrente te verhuizen verschillen per geldverstrekker en per situatie. Het is daarom verstandig in een vroeg stadium de mogelijkheden en gevolgen te laten onderzoeken. Zo weet je zeker dat je weer een passend hypotheek kiest die past bij je persoonlijke omstandigheden en je nieuwe woning.

Contact

LinkedIn