Mid Friesland Advies opent kantoor in Grou

Mid Friesland Advies is vanaf 1 juli gevestigd op het Halbertsma’s Plein 2 in Grou. Wayne Jansen zal hier op afspraak regelmatig zijn om mensen aan een hypotheek te helpen voor iedere situatie. Wayne: ”Na een aantal jaren samen met een franchise organisatie te hebben gewerkt, wordt het nu tijd om de stap te zetten om helemaal voor mijzelf te beginnen”.

Naast de fysieke locatie zal Wayne ook bij klanten langskomen om advies te geven over de diverse hypotheekmogelijkheden. Wayne Jansen heeft als doel het volledig ontzorgen van klanten bij het financieren van een woning. Het persoonlijke contact, snelle service en daadkrachtige resultaat is wat hem uniek maakt.

Als de klant zelf de financiering niet rond krijgt, kan Wayne helpen bij het vinden van de juiste hypotheekverstrekker of het hypotheektraject starten. ”Er is vaak meer mogelijk dan men in eerste instantie denkt”, aldus Jansen.

Huizenmarkt
De huizenmarkt is momenteel oververhit. Hierdoor stijgen de woningprijzen explosief en moet je als koper snel de financiering rondkrijgen om niet achter het net te vissen. Met Wayne ben je verzekerd van een snel hypotheekproces, eerlijk en onafhankelijk advies. 

Wayne Jansen heeft al 23 jaar ervaring in de financiële wereld. Door nu als zelfstandige te werken, kan hij nog meer klanten helpen met onafhankelijk en deskundig advies.